MY PREMIUM BEAUTIFUL: wowww melancong lagiiii dan lagiii

Feb 10, 2012

wowww melancong lagiiii dan lagiii

Bila sebut je pasal melancong sayalah org yg paling teruja. Mana taknya sbb saya ni kan kaki jalan,hehe. Dulu sebelum buat bisnes melancong dalam negeri je. Tu pun dh seronok sakan. Bila dah buat bisnes ni alhamdulillah dh 4 buah negara saya dapat offer dari company hai o untuk melancong. Melancong yang tak perlu keluarkan duit kita. Semuanya full sponsored. Dari makan, hotel dan jalan-jalan. Layanan dari pihak company memang first classs..

Sekarang ni pihak company offer lagi pakej pelancongan percuma dari bulan Februari hingga April. Memang sangat teruja nak pegi bila dengar tempat ni. GUANGZHOU.. I WILL COMING!!! Best nya..Lebih-lebih lagi dapat shopping..Jom koita layan tempat-tempat menarik di Guangzhou.

Pearl River Night Cruise at night

Guangzhou International Finance Center



Sun Yat-Sen Memorial Hall



   Huaisheng Mosque



 
  Guangzhou Opera House



Canton Tower


Bestkan!!Orang kata jauh berjalan banyak pengalaman. Ok, jom kawan-kawan di luar sana yang ingin melibatkan diri dalam bisnes premium beautiful dan mendapat pelancongan  percuma hubungi saya 019-6323936 (Izzati)

No comments:

Post a Comment