MY PREMIUM BEAUTIFUL

Oct 14, 2018

PREMIUM BEAUTIFUL RAWAT SAKIT BELAKANG


Rasa terpanggil nak berkongsi pagi bersama u olls minggu lepas Zati jumpa customer yg ada masalah sakit tulang belakang smpai ke pinggul. 

MasyaAllah mula2 jumpa mmg nampak wajah Puan ni agak sugul seolah2 menahan sakit (maaf gambr trpksa ditutup atas permintaanya)

Terus saya ajak dia utk fitting korset ni. Syukur sangat mula2 dia sarung LONG GIRDLE je, terus bagitau.."Ya Allah, pinggang akak dah rasa selesa sgt dan tak sakit" Alhamdulillah izin Allah, gembira sgt Zati dengar.


Betul la orang kata..Duit boleh beli SEGALANYA

Tapi..TAK BOLEH BELI KESIHATAN..

Bersyukur dengan nikmat kesihatan yg Allah anugerahkan..

Sekarang ni memang ramai yg dah sedar untuk jaga kesihatan..MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI..

Bukan tunggu sampai dah teruk baru fikir nak berubat .

Ramai yang  suka #premiumbeautiful  ni sebab 70% menjaga kesihatan badan wanita..bonusnya adalah KECANTIKAN..Berbaloi sangat sbb 2+1..

Doktor memang suggest yg ada slip disk untuk pakai PB..

Merana kalau sakit bahagian belakang..memang tak boleh buat kerja.

Jom sape-sape yang ada masalah sakit belakang,slip disk,selalu sakit pinggang..jangan biarkan makin teruk..

PB sedia membantu 😍

Ni antara testimoni yang dah pakai Premium Beautiful




Berminat boleh terus whtsapp Zati 019-6323936.. 
Harga istimewa hanya di MY PREMIUM BEAUTIFUL



Jun 23, 2018

FENOMENA LEPAS RAYA..




"Akak, puasa aritu berat sy dh turun 4kg tapi lepas raya naik 5kg"

"Baju raya aritu macam ketat ckit nak pakai"

Ayat-ayat panas ni memang dh biasa muncul lepas raya..😃

Patutla 2,3 hari ni orang asyik whatsapp nakkan korset PREMIUM BEAUTIFUL..Sampaikan ada yg sanggup bayar dulu RM utk tggu special size yg trpaksa kena order sebab xda saiz dan tunggu 2-3 bulan.

Takpe2 masih belum terlambat ye adik2 dan akak2 semua. Korset PB ni dh belasan tahun dipasaran dan tunggu je sape2 yg nak sarungkan ke badan.

Yang nk HARGA PROMO cepat2 ye. Zati nak bg cash rm150 dan rm400 untuk duit raya. Cepat-cepat ye..

Contact sekarang 019-6323936






Selamat hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir & Batin



Oct 18, 2017

<< KENAPA MESTI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL>>


Orang perempuan ni memang payah nak maintain badan.

Stress.. berat naik. Makan lebih.. badan kembang. Belum masuk lagi bila hormon berubah bila dah berkahwin.. tambah lagi lepas tu mengandung & bersalin.

Sebab tu, setiap wanita KENA ADA Premium Beautiful dalam almari untuk pemakaian harian.

Bukan setakat untuk jaga bentuk badan & mengawal berat je.. tapi ia juga mampu membantu masalah-masalah lazim yg seseorang wanita selalu ada seperti period pain, masalah keputihan, gastrik, period tak teratur, payudara kendur, perut buncit, peha lebar dan sebagainya.

Tepuk dada.. tanya diri..

Long term wear & tear with Lifetime Warranty..I bet you, this is the best choice 

Cepat-cepat contact nombor ni untuk dapatkan pakaian dalam terbaik ini 

019-6323936





Jul 4, 2017

Salam Aidilfitri..








SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA..


Jom berhari raya bersama Premium Beautiful


Maaf Zahir & Batin




Feb 11, 2017



Percutian PERCUMA yang menggetarkan jiwa

Kali ni kita akan diterbangkan SECARA PERCUMA ke

GOLD COAST

JOM KITE KE GOLD COAST, AUSTRALIA



Jom layan dulu tempat-tempat menarik di sana yang kita akan pergi.

Sampai di sana kita akan dibawa menaiki ferri khas dibawa ke Pulau Tangalooma









Wahhhh... Best tau
Ditawarkan PERCUMA je
Nak guna DUIT sendiri confirm rabak poket
Tapi dengan SHOM kita boleh pergi secara PERCUMA

Rugi tak ambik peluang ni..
Ketahui caranya...

Whatsapp Zety...


Sep 2, 2016



SELAMAT HARI KEMERDEKAAN KE-59..



Berita baik utk semua!

Bermula 31 Ogos 2016, TAWARAN PROMOSI BESAR-BESARAN PREMIUM BEAUTIFUL..

Rasanya semua orang dah tahu yang PB Korset ni ada LIFETIME warranty.

Memang sangat berbaloi lah, kita berhabis duit untuk beli PB korset ni sebab ianya satu-satunya yg ada LIFETIME warranty!

Premium Beautiful tiada yang setandingnya.

Berminat sms/whatsapp Zati ye 019-632 3936.

Harga istimewa sempena hari KEMERDEKAAN menanti ANDA..


Aug 6, 2016

STAR TREK BEYOND PREMIER NIGHT




Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. diberi penghormatan bagi menganjurkan Tayangan Perdana filem 'Star Trek Beyond' dalam acara tertutup tersebut di Pavilion KL pada 20 Julai 2016 yang lepas..

Kira-kira 1,000 tetamu hadir, termasuk pengurusan tertinggi syarikat, ahli perniagaan, selebriti tempatan dan para CDM & pasangan mendapat keistimewaan untuk menjadi individu terawal di dunia menyaksikan tayangan perdana ini.

Alhamdulillah Zety bersama hubby CDM Azlan Abdullah  dijemput khas dari pihak company untuk bersama dalam event ni. Siapa sangka kami buat bisnes dan dpt pulak peluang mcm  ni..

Star Trek beyond merupakan kolaborasi media bersama Min Kaffe yang kini menjadi minum kegemaran ramai.
























Jom yang berminat ingin menjana income lumayan bersama produk min kaffe , contact me..



Aug 5, 2016

JOM BERAYA DI KAMPUNG

Assalamualaikum semua..

Dah abis Syawal baru sempat nak update blog..Tapi takpe, Zety tetap nak berkongsi dengan u olls sweet memory special invitation dari company Sahajidah Hai O untuk semua Top Crown Diamond Manager & pasangan beraya bersama yang diadakan diadakan di D'Saji KL Titiwangsa pada 20 Julai 2016..

Jom, sama-sama kita beraya di kampung Sahajidah Hai-O. Inilah tempat usahawan belajar dan berusaha demi mencapai cita-cita masing-masing.  Album ini telah merakam saat-saat CDM beraya bersama-sama dengan pihak syarikat SHOM.










Sumbangan duit raya kepada Pusat Jagaan Budaya Harapan
Me and my hubby CDM Azlan Abdullah


sumbangan duit raya kepada anak-anak yatim