MY PREMIUM BEAUTIFUL

Jun 23, 2018

FENOMENA LEPAS RAYA..




"Akak, puasa aritu berat sy dh turun 4kg tapi lepas raya naik 5kg"

"Baju raya aritu macam ketat ckit nak pakai"

Ayat-ayat panas ni memang dh biasa muncul lepas raya..😃

Patutla 2,3 hari ni orang asyik whatsapp nakkan korset PREMIUM BEAUTIFUL..Sampaikan ada yg sanggup bayar dulu RM utk tggu special size yg trpaksa kena order sebab xda saiz dan tunggu 2-3 bulan.

Takpe2 masih belum terlambat ye adik2 dan akak2 semua. Korset PB ni dh belasan tahun dipasaran dan tunggu je sape2 yg nak sarungkan ke badan.

Yang nk HARGA PROMO cepat2 ye. Zati nak bg cash rm150 dan rm400 untuk duit raya. Cepat-cepat ye..

Contact sekarang 019-6323936






Selamat hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir & Batin



Oct 18, 2017

<< KENAPA MESTI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL>>


Orang perempuan ni memang payah nak maintain badan.

Stress.. berat naik. Makan lebih.. badan kembang. Belum masuk lagi bila hormon berubah bila dah berkahwin.. tambah lagi lepas tu mengandung & bersalin.

Sebab tu, setiap wanita KENA ADA Premium Beautiful dalam almari untuk pemakaian harian.

Bukan setakat untuk jaga bentuk badan & mengawal berat je.. tapi ia juga mampu membantu masalah-masalah lazim yg seseorang wanita selalu ada seperti period pain, masalah keputihan, gastrik, period tak teratur, payudara kendur, perut buncit, peha lebar dan sebagainya.

Tepuk dada.. tanya diri..

Long term wear & tear with Lifetime Warranty..I bet you, this is the best choice 

Cepat-cepat contact nombor ni untuk dapatkan pakaian dalam terbaik ini 

019-6323936





Jul 4, 2017

Salam Aidilfitri..








SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA..


Jom berhari raya bersama Premium Beautiful


Maaf Zahir & Batin




Feb 11, 2017



Percutian PERCUMA yang menggetarkan jiwa

Kali ni kita akan diterbangkan SECARA PERCUMA ke

GOLD COAST

JOM KITE KE GOLD COAST, AUSTRALIA



Jom layan dulu tempat-tempat menarik di sana yang kita akan pergi.

Sampai di sana kita akan dibawa menaiki ferri khas dibawa ke Pulau Tangalooma









Wahhhh... Best tau
Ditawarkan PERCUMA je
Nak guna DUIT sendiri confirm rabak poket
Tapi dengan SHOM kita boleh pergi secara PERCUMA

Rugi tak ambik peluang ni..
Ketahui caranya...

Whatsapp Zety...


Sep 2, 2016



SELAMAT HARI KEMERDEKAAN KE-59..



Berita baik utk semua!

Bermula 31 Ogos 2016, TAWARAN PROMOSI BESAR-BESARAN PREMIUM BEAUTIFUL..

Rasanya semua orang dah tahu yang PB Korset ni ada LIFETIME warranty.

Memang sangat berbaloi lah, kita berhabis duit untuk beli PB korset ni sebab ianya satu-satunya yg ada LIFETIME warranty!

Premium Beautiful tiada yang setandingnya.

Berminat sms/whatsapp Zati ye 019-632 3936.

Harga istimewa sempena hari KEMERDEKAAN menanti ANDA..


Aug 6, 2016

STAR TREK BEYOND PREMIER NIGHT




Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. diberi penghormatan bagi menganjurkan Tayangan Perdana filem 'Star Trek Beyond' dalam acara tertutup tersebut di Pavilion KL pada 20 Julai 2016 yang lepas..

Kira-kira 1,000 tetamu hadir, termasuk pengurusan tertinggi syarikat, ahli perniagaan, selebriti tempatan dan para CDM & pasangan mendapat keistimewaan untuk menjadi individu terawal di dunia menyaksikan tayangan perdana ini.

Alhamdulillah Zety bersama hubby CDM Azlan Abdullah  dijemput khas dari pihak company untuk bersama dalam event ni. Siapa sangka kami buat bisnes dan dpt pulak peluang mcm  ni..

Star Trek beyond merupakan kolaborasi media bersama Min Kaffe yang kini menjadi minum kegemaran ramai.
























Jom yang berminat ingin menjana income lumayan bersama produk min kaffe , contact me..



Aug 5, 2016

JOM BERAYA DI KAMPUNG

Assalamualaikum semua..

Dah abis Syawal baru sempat nak update blog..Tapi takpe, Zety tetap nak berkongsi dengan u olls sweet memory special invitation dari company Sahajidah Hai O untuk semua Top Crown Diamond Manager & pasangan beraya bersama yang diadakan diadakan di D'Saji KL Titiwangsa pada 20 Julai 2016..

Jom, sama-sama kita beraya di kampung Sahajidah Hai-O. Inilah tempat usahawan belajar dan berusaha demi mencapai cita-cita masing-masing.  Album ini telah merakam saat-saat CDM beraya bersama-sama dengan pihak syarikat SHOM.










Sumbangan duit raya kepada Pusat Jagaan Budaya Harapan
Me and my hubby CDM Azlan Abdullah


sumbangan duit raya kepada anak-anak yatim











Jul 20, 2016

Raya raya badan pun makin sihat dan kembang



Bagaimana boleh kuruskan badan  masa bulan puasa tapi bila raya naik kg lagi

Tips saya
1) Kurangkan pengambilan makanan berminyak dan minum ais batu.
Ambil sikit je, risau pula kempunan.

2) Aktiviti berziarah, pastikan banyak berjalan jalan dan bergerak aktif.serta kurangkan sembang negatif sebab semua benda ini merosak minda dan memberatkan badan punya metabolisma tau.
Tak caya buatlah perkara negatif ni

3) Sarung koset PREMIUM BEAUTIFUL..bukan susah pun. Paling senang dan mudah untuk membakar lemak. Duk diam2 dalam pejabat pun boleh kembalikan berat badan asal. Macam mustahil kan??



Tiada yg mustahil sbb PB Corset satu-satunya bodyshaper yg ada Far Infared membakar lemak 900 kalori

Cepat-cepat grab kakak2 dan adik2 yg manis sekalian..Berbaloi beli dan pakai premium beautiful. Yang penting lepas raya kekal langsing.

Nak harga PROMO RAYA contact  ye sms/whatsapp ke 019-6323936