Aug 13, 2011

Anggun dan bergaya di Hari Lebaran

Dengan musim perayaan Aidilfitri yang bakal menjelma tidak berapa lama lagi. Setiap wanita mempunyai impian dan tujuan yang sama – untuk tampil menarik dan kelihatan hebat dari hujung rambut hingga hujung kaki bagi perayaan yang akan datang. Sesi mencari dan memilih pakaian sesuai di Aidilfitri telah bermula. Ramai dikalangan wanita ingin memilih baju kebaya dan kurung moden yang berbentuk hourglass. Tapi sudah bersediakah anda untuk memperaga dan mempergayakannya.

Walaupun banyak pilihan dan pelbagai rekaan. tidak dapt dinafikan,secara nalurinya wanita sememangnya ingin sentiasa kelihatan cantik dan menarik, apatah lagi dihari lebaran bertemu ramai sanak saudara dan rakan taulan. Perkara yang sering dirisaukan kebanyakkan wanita adalah penampilan diri dan susuk badan yang kurang menarik. Sekarang tidak perlu dirisaukan lagi kerana dengan adanya “Premium Beautiful” wanita dapat memiliki tubuh badan yang cantik dan sempurna dalam sekelip mata tanpa pembedahan dan berdiet.

Pemakaian Premium Beautiful mengatasi permasalahan wanita.. ianya dapat membantu pembetukan dan mengekalkan bentuk badan secara fizikal berasakan teknologi tinggi FAR INFRARED RAYS ( FIR ).

Siri pembentukan ini dapat melangsingkan badan dan membentuk pinggang agar lebih menarik serta mengempiskan perut dan juga membentuk pinggul agar lebih menarik.

Oleh itu raikanlah aidilfitri ini bersama Premium Beautiful agar anda kelihatan cantik menarik serta berkeyakinan.

Aug 10, 2011

Iklan bio aura dan garam buluh di tv 3 dan ntv7

Dear All, Below is our company Berbuka Puasa advertising time slot, in TV3 & NTV7 for your kind perusal. The video clips will post on Hai-O website & Facebook, once we received from TV3.
Product: Bio Aura Date: 01-14/8/11 Time:5.25pm (weekdays) 4.55pm (weekend) Product: Premium Beautiful Date: 15-29/8/11 Time:5.25pm (weekdays) 4.55pm (weekend)
Product:Bio Aura Date: 01-14/8/01 Time: 1.30pm Product:Bamboo Salt Date:15-29/8/11 Time: 1.30pm

Aug 7, 2011

KOMPONEN PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful direka cipta dengan mengambil kira struktur bentuk badan wanita secara terperinci. Ia juga merupakan pencetus revolusi pakaian dalam pembetukan kontor bentuk badan wanita berteknologi FIR di MALAYSIA. SELESA dipakai BILA-BILA MASA. Keistemewaannya:
  • Melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesonakan.
  • Melangsingkan dan membentuk kontur pinggang agar lebih ramping.
  • Mengempiskan perut dan membentuk kontur pinggul yang menarik.

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...