Mar 7, 2012

Magic Corset and Magic Cream
Salam sayang untuk semua fans MY PREMIUM BEAUTIFUL. Kali ini saya nak kongsikan dan perkenalkan  satu lagi produk hebat keluaran Hai-O Marketing yang iaitu BIOEVER MAGIC CREAM. Untuk pengetahuan semua, ini adalah krim kegemaran saya dan saya pakai sebelum menyarung Magic Corset Premium Beautiful. Hebatkan!! Kenapa saya panggil dua-dua produk ni magic?? Ini adalah disebabkan kita terus nampak perubahan on the spot selepas memakai kedua-dua produk ini.  Sebelum pakai PB saya akan sapukan krim ini pada beberapa tempat dan pastikan krim ni betul-betul menyerap dalam kulit dan kulit betul-betul kering.

Jom kita berkenalan dengan Magic Cream Bioever..
                                                              BIO EVER NANO CREAM.... menggunakan teknologi nano yg diformulasi dari menggunakan sistem bio-teknologi (liposom) untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano, iaitu pegaga (Centella Asiatica), wild yam (Dioscorea Villosa)- daun kaduk dan kacang soya (Glycine Soja) secara terus ke dalam saluran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan. Pegaga dan daun kaduk memang terkenal dgn herba untuk kecantikan kulit dan awet muda..(^_^)Rumusan Aktif Bio~Ever™.


Pegaga
(Centella Asiatica)


  1. Kaya dengan vitamin A dan C.
  2. Menggalakkan penyembuhan luka
  3. Merangsang sintesis kolagen


Wild Yam
(Dioscorea Villosa)


  1. Komponen aktif diosgenin boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron.
  2. Mengawalatur metabolisme
  3. Antioksidan dan meregangkan otot


Kacang Soya
(Glycine Soja)
  1. Komponen aktif isoflavon boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen.
  2. Membantu masalah endokrin
  3. Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit
Cara Penggunaan Bio~Ever.


Leher
Untuk leher yang lebih licin dan tegap, sapu krim menghala ke atas
 
Dada
Untuk kontur dada yang lebih tegap dan menarik, sapu krim menghala ke atas dan ke dalam
Bahagian dalam lengan
Untuk lengan yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas
 
Bahagian dalam Peha
Untuk paga yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas
Abdomen
Sapu krim dalam arah mengikut pusingan jam di sekeliling abdomen untuk mengawalatur metabolisme dan melegakan masalah menstrual
Bawah pinggan
Sapu krim dalam arah menghala ke bawah untuk membantu melegakan sakit belakang dan meningkatkan stamina
Bolehkah Bio~Ever Nano Cream menguruskan badan?
Ya. Bio~Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif. Bio~Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih, pengambilan fiber yang secukupnya dan pemakaian Premium Beautiful yang konsisten selama 8jam setiap hari. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.

Ini adalah the best combination yang saya sarankan yang hanya memerlukan anda sapu dibahagian luaran. Kemudian anda akan lihat kesannya. 

Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya? 
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan. 


Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari? 
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:

(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.
(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam

PRICE : RM 220

Sesiapa yang berminat boleh contact saya 019-6323936( Izzati )

- MY PREMIUM BEAUTIFUL ) -


Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...