Feb 15, 2012

Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu?
Bagus! anda sebenarnya sedang mengalami kesan 'Healing Crisis'.Ini jelas menunjukkan terlalu banyak toksid berasid ('harmful to our health') yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. Anda dinasihatkan jika kesan gatal berlaku, mandi bersihkan badan & cuci Premium Beautiful dan rendam dengan air suam secepat mungkin & teruskan pemakaian untuk meneruskan pengeluaran toksid berasid. Anda akan melihat kesan yang positif bilamana kesan gatal mula menghilang dan kulit anda semakin bersih tanda toksid yang semakin menghilang.Pemakaian Premium Beautiful membantu pengeluaran toksid secara efisien.

-MY PREMIUM BEAUTIFUL-

Feb 12, 2012

Bilateral Polycystic Kidney Disease dan Premium Beautiful

 

 

 


Kami ada testimoni penghidap bilateral polycystic kidney disease.Menurut beliau, beliau akan sakit di bahagian pinggang sehinggakan susah nak berjalan dan bergerak. Bila dah rasa sakit beliau akan ambik paint killer utk hilangkan sakit dan terus tidur. Bila buat kerja-kerja berat, berdiri dan duduk terlalu lama boleh menyebabkan kesakitan yang amat sangat di bahagian pinggang. Kadangkala air kencing menjadi kotor disebabkan jangkitan kuman pada saluran kencing. Penyakit ini boleh menyebabkan tekanan darah tinggi dan sakit kepala. Beliau juga pernah menghidap batu karang. Setiap minggu beliau akan ditahan di dalam wad sehingga boleh menjejaskan aktiviti harian dan kerjaya beliau. 

Allah itu Maha Berkuasa.Sehinggalah beliau diperkenalkan dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Menurut beliau penyakit yang beliau alami semakin kurang dan ada yang hilang. Sekarang beliau tidak perlu lg berulang alik ke hospital.. 


Bagaimana PB membantu merawat dan memulih pelbagai penyakit? 

Jawapannya:  Premium Beautiful berteknologi tinggi Far infrared Rays merupakan kaedah rawatan alternatif berbentuk "Thermal Therapy"(pemanasan suhu) untuk membantu,merawat, memulih serta mempertingkatkan kualiti aliran peredaran darah dalam tubuh manusia dan meningkatkan kadar metabolisme bdn. 

Prevention is better than cure!  Jom pakai sekarang..sms sy 0196323936 -Izzati-

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...