Aug 6, 2016

STAR TREK BEYOND PREMIER NIGHT
Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. diberi penghormatan bagi menganjurkan Tayangan Perdana filem 'Star Trek Beyond' dalam acara tertutup tersebut di Pavilion KL pada 20 Julai 2016 yang lepas..

Kira-kira 1,000 tetamu hadir, termasuk pengurusan tertinggi syarikat, ahli perniagaan, selebriti tempatan dan para CDM & pasangan mendapat keistimewaan untuk menjadi individu terawal di dunia menyaksikan tayangan perdana ini.

Alhamdulillah Zety bersama hubby CDM Azlan Abdullah  dijemput khas dari pihak company untuk bersama dalam event ni. Siapa sangka kami buat bisnes dan dpt pulak peluang mcm  ni..

Star Trek beyond merupakan kolaborasi media bersama Min Kaffe yang kini menjadi minum kegemaran ramai.
Jom yang berminat ingin menjana income lumayan bersama produk min kaffe , contact me..Aug 5, 2016

JOM BERAYA DI KAMPUNG

Assalamualaikum semua..

Dah abis Syawal baru sempat nak update blog..Tapi takpe, Zety tetap nak berkongsi dengan u olls sweet memory special invitation dari company Sahajidah Hai O untuk semua Top Crown Diamond Manager & pasangan beraya bersama yang diadakan diadakan di D'Saji KL Titiwangsa pada 20 Julai 2016..

Jom, sama-sama kita beraya di kampung Sahajidah Hai-O. Inilah tempat usahawan belajar dan berusaha demi mencapai cita-cita masing-masing.  Album ini telah merakam saat-saat CDM beraya bersama-sama dengan pihak syarikat SHOM.


Sumbangan duit raya kepada Pusat Jagaan Budaya Harapan
Me and my hubby CDM Azlan Abdullah


sumbangan duit raya kepada anak-anak yatimFeatured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...