Posts

Showing posts from July 17, 2016

Raya raya badan pun makin sihat dan kembang

Image
Bagaimana boleh kuruskan badan  masa bulan puasa tapi bila raya naik kg lagi Tips saya 1) Kurangkan pengambilan makanan berminyak dan minum ais batu. Ambil sikit je, risau pula kempunan. 2) Aktiviti berziarah, pastikan banyak berjalan jalan dan bergerak aktif.serta kurangkan sembang negatif sebab semua benda ini merosak minda dan memberatkan badan punya metabolisma tau. Tak caya buatlah perkara negatif ni 3) Sarung koset PREMIUM BEAUTIFUL..bukan susah pun. Paling senang dan mudah untuk membakar lemak. Duk diam2 dalam pejabat pun boleh kembalikan berat badan asal. Macam mustahil kan?? Tiada yg mustahil sbb PB Corset satu-satunya bodyshaper yg ada Far Infared membakar lemak 900 kalori Cepat-cepat grab kakak2 dan adik2 yg manis sekalian..Berbaloi beli dan pakai premium beautiful. Yang penting lepas raya kekal langsing. Nak harga PROMO RAYA contact  ye sms/whatsapp ke 019-6323936
Image
Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan  SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN Maaf ye terlambat. Banyak sangat makan ketupat sampai terlupa,hehe.. Apapun semoga raya tahun ini dapat mengeratkan hubungan  sesama kita.. Terima kasih atas sokongan semua..Luv u olls..Mmuahhh