Jan 24, 2012

MENGAPA PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL DAPAT MEMBERIKAN SERVIS YANG TERBAIK UNTUK IBU BERSALIN

 1. Cup yang berbentuk piramid dapat membantu payudara agar tidak jatuh, puting payudara akan berada di dalam keadaan yang betul. Ianya mengelak berlakunya kanser payudara dimana dibahagian cup mengandungi chitosan.
 2. Bra Premium Beautiful dapat membantu menambah susu ibu. Bagi ibu yang kurang susu untuk menyusukan bayi, pemakaian yang berterusan akan menggalak pengeluaran susu.
 3. Girdle Premium Beautiful dapat membantu menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan rekanan pada kulit bagi ibu-ibu selepas bersalin.
 4. Bengkung Premium Beautiful juga serbaguna iaitu ianya bukan sahaja dipakai oleh ibu, malah bayi yang baru lahir juga boleh dipakaikan bengkung jika demam kuning, dengan cara membalut badan bayi.
 5. Premium Beautiful juga di gelar produk ABANG SAYANG. Jadi ianya sesuai sekali untuk membaikpulih semua badan setelah melahirkan anak.

KESAN FIR PREMIUM BEAUTIFUL KE ATAS RAHIM DAN VAGINA


 1. Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
 2. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
 3. Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
 4. Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
 5. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
 6. Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. 

Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.


Gambarajah di bawah menunjukkan keadaan rahim yang normal

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...