Feb 6, 2014

Mesti baca!

Info penting, sila baca!

Soal Jawab Premium Beautiful

1. Berapa kerap saya boleh memakai Premium Beautiful ?

Premium Beautiful begitu sesuai dipakai selama mana yang anda suka. Beautiful sangat-sangat SELESA dipakai dan kebanyakan orang memakainya untuk 8,12-24jam,1 hari bergantung kepada kesesuaian anda.

2. Ada apa-apa kesan FIR didalam Premium Beautiful?

TIADA ! Tetapi ada kes penguna yang mana kami mengelarnya proses Tempoh Pembaikan-pulih. Selagi proses pembuangan toksik dari badan berlaku setiap individu mungkin merasai simpton pembaikpulihan system badan.Ini adalah petunjuk yang cermerlang membuktikan kehadiran FIR dalam Premium Beautiful berkesan kepada system badan.Cth : Seorang pesakit asma telah memuntahkan lender hijau pekat yang menyekat pernafasannya pada mulanya .Dengan mendisplinkan dirinya memakai Premium Beautiful dia beransur-ansur pulih sekarang.

3. Adakah FIR dari Premium Beautiful akan menganggu tugas-tugas jantung sebagai pengepam darah?

Tidak sama sekali ! FIR bukan sinaran magnetic yan merbahayakan ! Ia tidak menganggu system jantung kita .Ia akan membantu melancarkan proses pengepaman darah melalui jantung disebabkan pembuluh darah kita yang mengembang oleh tindakan FIR resonan.

4. Bagaimana Proses Premium Beautiful dibuat boleh menghasilkan FIR?

Premium Beautiful dibuat daripada fabric yang mengandungi serbuk Bio-ceramik yang sangat halus ditenun sulam menjadi benang fabric berteknologi tinggi Akwatek dan Akwadyne dari USA menggunakan teknologi tinggi hasil gabungan penyelidikan global pakar saintis Amerika Syarikat ,Jerman ,Eropah ,China ,Jepun dan Taiwan. Fabrik ini sangat selesa dipakai berbeza dengan pakaian biasa.

5. Apa itu Bio-ceramics ?

Ia telah digunakan dalam penghasilan FIR ,terdiri daripada bahan-bahan galian mineral yang bernilai tinggi (Cth: SilikaOxida (SiO2). Bila bersentuhan dengan kulit, ia akan memancarkan sinaran FIR.

6. Apa jarak gelombang FIR Premium Beautiful ?

8-15 Microns. Jarak inilah yang paling sesuai untuk proses penembusan sinaran meresap masuk jauh kebawah kulit.

7. Ada bukti perubatan setakat ini ,keberkesanan FIR?

Terdapat banyak kajian mengenai FIR. Satu kajian telah dilakukan oleh Dr Gordon Ko dan Dr David Berbrayer di Sunnybrook and Women’s College Health Science Centers at the University of Toronto , published in the August 2002 isu tentang Penyelidikan Alternatif Perubatan dan Jurnal klinik Terapi menunjukan ada kesan perubahan penyakit sengal-sengal sendi /tulang.Dalam kajian lain Hideyoshi Toyokawa diJepun mengunakan tikus,disiarkan dalam rancangan Experimen Biologi Dan Perubatan membuktikan FIR boleh menyembuhkan luka.

8. Adakah Premium Beautiful boleh dibasuh?

Boleh ,Basuh dengan tangan atau kocak dalam air. Sabun basuh yang lembut boleh digunakan .Biarkan kering pada suhu bilik digalakan keadaan udara yang bergerak seperti dibawah kipas .Elakkan kepanasan terus dari terik matahari ,dry clean ,seterika atau mengunakan peluntur.

9. Adakah FIR didalam Permium Beautiful boleh hilang semasa dibasuh?

Bio-ceramik ini sangat micro/halus dalam nano scale dan disemai kedalam benang fiber yang diregang dan diputar berulang kali hingga boleh ditenun sulam. Ia terlalu micro disemai /berlindung dalam fiber,ia tidak akan jatuh semasa merendam ,membasuh atau membilasnya. Butiran halus dalam ukuran nano, sangat micro dan boleh mendiami fiber tidak kira berapa nipis benang tersebut.Berlainan dengan product lain yang Bio-ceramiknya yang diinjet berbentuk bulat-bulat kecil,senang hilang/jatuh bila dibasuh/direndam.

10. Ada limit umur/jantina pemakaian Premium Beautiful BerFIR?

Tiada limit umur /jantina penggunaan FIR. Khususnya FIR amat berguna daripada anda dilahirkan sehingga anda meningkat tua Cth ,Terbukti berkesan kepada:

a) Baby yang baru lahir yang dibalutkan dengan bengkung PREMIUM BEAUTIFUL. Terbukti ia mencegah /memulihkan penyakit kuning.
b) Peringkat umur emas > 60 thn ,mengurangkan sengal-sengal tulang dan kekejangan .
c) Umur pertengahan untuk pembentukan badan dan penjanaan kesihatan.
d) Sesuai juga kepada lelaki yang mempunyai perut yang buncit.

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...