Posts

Showing posts from January 8, 2012

Berpantang bersama Bengkung Premium Beautiful

Image
Sudah menjadi amalan turun temurun masyarakat kita. Amalan memakai bengkung untuk mengekalkan tahap kesihatan yang baik selepas bersalin. Mengikut ilmu perbidanan moden, kegunaan bengkung, terutama bagi ibu bersalin normal adalah untuk mengelakkan kemasukkan angin sejuk di liang-liang perut. Selain itu dapat memudahkan pengeluaran angin panas dan kotor iaitu dengan ikatan barut dan ubat yang sempurna. Pada zaman yang serba pantas & moden hari ini, Premium Beautiful Corset adalah pilihan yang tepat untuk dipakai semasa tempoh berpantang. Cadangan pemakaian Premium Beautiful adalah seawal seminggu selepas bersalin bagi yang melahirkan secara normal; manakala selepas 3 minggu atau sebulan selepas melahirkan bagi mereka yang melahirkan secara caeserian. Antara kebaikan Bengkung Premium Beautiful~ contains FIR ( Far infrared rays ) Darah kotor cepat keluar dan lancar. (Darah nifas beku dan berketul-ketul) Mengurangkan keputihan

Kenapa Saya Jatuh Cinta Dengan PB

Image
Salam utk semua...mgkin korang selalu dgr kt mana2 pasal Premium Beautiful samada dlm blog,papan tanda tepi2 jln,mmg byk iklan PB. Kwn2 jgn ingt produk ni pakaian dlm biasa2 je tp sbnrnya produk ni mmg lain dr yg lain. Dulu masa tgh blaja kt uia pn slalu jer dgr nama PB ni sehinggalah sy diperkenalkan oleh kwn my hubby tntg produk ni. Kira dpt present dr mr hubbyla.Suka sgt2.. mana tak sukenya produk ni kan glamer n brkualiti. Kat sini sy nk share ckit dgn kwn2 sbb apa sy jatuh cinta dgn PB ni:   Bila pakai PB ni on the spot kita dpt bentuk badan dgn serta merta. Lemak kt bahagian perut n blkg bdn terus x nmpak n lama kelamaan lemak tu makin brkurangan. Bila pakai baju nampak kemas n ANGGUN.. Fabriknya lembut pd badan dan tak panas. Membetulkan pengaliran darah. Menghalang pembiakan sel kanser. Meningkatkan kadar metabolisma badan Mengelak dari masalah gastrik dan ulser Membuang angin dalam badan Mengawal keputihan         Banyak lagi keistimewaan PB

Premium Beautiful Membantu Meringankan Berat Badan Anda

Image
Masalah berat badan tidak dinafikan antara masalah yang ditakuti oleh ramai orang, terutamanya kaum wanita . Untuk mengurangkan berat badan, ada antara kita mengurangkan pengambilan makanan dan melebihkan senaman. Berat badan yang tidak dikawal pula akan menyebabkan tekanan darah tinggi, kolesterol yang tinggi dan juga paras gula yang tinggi dalam darah. Antara golongan yang sering mengalami masalah berat badan termasuklah wanita yang telah melahirkan anak dan pelajar yang sering kali menumpukan perhatian kepada pelajaran serta mereka yang sibuk dengan pelbagai tugas harian sehingga melupakan kecantikan diri dan penjagaan badan. Kini kegusaran anda untuk mengurangkan berat badan dan memiliki badan yang sihat serta menawan dapat diatasi dengan penggunaan produk berteknologi Far Infra Red (F.I.R) Premium Beautiful. Premium Beautiful merupakan teman anda yang IDEAL untuk mengurangkan berat badan. Pemakaian Premium Beautiful selama 8 ja