May 12, 2012

Atasi SELULIT dengan Premium Beautiful
Selulit boleh dikatakan musuh utama bagi wanita yang menjaga kecantikan dan penampilan diri. Selulit juga boleh terjadi pada golongan wanita kurus. Bagi wanita yang berjaya mengurangkan lemak belum tentu selulit akan hilang.

Selulit terjadi ekoran banyaknya timbunan lemak, sisa-sisa pembuangan dan racun di bawah kulit. Timbunan akan menyekat saluran yang berperanan untuk membuang racun tidak dapat bekerja dengan baik. Akibatnya, timbullah pembengkakan pada kulit. Permukaan kulit Nampak bergelombang seperti kulit limau. Bila kulit yang terkena selulit adalah luas ia member kesan negatif pada kulit.

Penyebab utama faktor timbulnya selulit ini adalah hormon yang menyebabkan timbunan cairan dalam jaringan kulit dan menurunkan proses pembakaran lemak. Faktor-faktor lainnya turut dipengaruhi oleh bentuk. Bagi wanita, jaringan di bahagian bawah perut dan pinggul adalah sangat longgar. Lemak mudah masuk ke jaringan ini. Maka tidak hairanlah bila selulit mudah terjadi pada bahagian perut, paha, pinggang, punggung atau lengan atas.


  

Tak hairanlah kalau ramai wanita yang sanggup berhabisan wang untuk menyelesaikan masalah selulit. Namun untuk pengetahuan semua, selulit dapat dikurangkan dan dapat diatasi melalui pemakaian Premium Beautiful.. Peningkatan metabolisme tubuh selari dengan penegangan otot. Berkurangnya berat badan maka jumlah lemak di dalam tubuh automatik akan berkurang termasuklah lemak terperangkap di bawah kulit.

Tidak hairanlah kebanyakkan pemakai-pemakai Premium Beautiful terperanjat dengan selulit mereka sudah berkurangan dan hampir tidak kelihatan, tanpa sedar!

Dalam masa yang sama juga, kita dapat mengurangkan berat badan serta mendapat potongan badan yang menarik dan sihat.
PREMIUM BEAUTIFUL MEMANG ISTIMEWA, DIKURNIAKAN UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA!!

 
APALAGI.. JOM KITA KURANGKAN SELULIT. 
HUBUNGI My PB 0196323936

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...