Bilateral Polycystic Kidney Disease dan Premium Beautiful

 

 

 


Kami ada testimoni penghidap bilateral polycystic kidney disease.Menurut beliau, beliau akan sakit di bahagian pinggang sehinggakan susah nak berjalan dan bergerak. Bila dah rasa sakit beliau akan ambik paint killer utk hilangkan sakit dan terus tidur. Bila buat kerja-kerja berat, berdiri dan duduk terlalu lama boleh menyebabkan kesakitan yang amat sangat di bahagian pinggang. Kadangkala air kencing menjadi kotor disebabkan jangkitan kuman pada saluran kencing. Penyakit ini boleh menyebabkan tekanan darah tinggi dan sakit kepala. Beliau juga pernah menghidap batu karang. Setiap minggu beliau akan ditahan di dalam wad sehingga boleh menjejaskan aktiviti harian dan kerjaya beliau. 

Allah itu Maha Berkuasa.Sehinggalah beliau diperkenalkan dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Menurut beliau penyakit yang beliau alami semakin kurang dan ada yang hilang. Sekarang beliau tidak perlu lg berulang alik ke hospital.. 


Bagaimana PB membantu merawat dan memulih pelbagai penyakit? 

Jawapannya:  Premium Beautiful berteknologi tinggi Far infrared Rays merupakan kaedah rawatan alternatif berbentuk "Thermal Therapy"(pemanasan suhu) untuk membantu,merawat, memulih serta mempertingkatkan kualiti aliran peredaran darah dalam tubuh manusia dan meningkatkan kadar metabolisme bdn. 

Prevention is better than cure!  Jom pakai sekarang..sms sy 0196323936 -Izzati-

Comments

Popular posts from this blog

Jauhi Situasi Negatif

<< KENAPA MESTI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL>>

JOM BERAYA DI KAMPUNG