MY PREMIUM BEAUTIFUL: PREMIUM BEAUTIFUL RAWAT SAKIT BELAKANG

Oct 14, 2018

PREMIUM BEAUTIFUL RAWAT SAKIT BELAKANG


Rasa terpanggil nak berkongsi pagi bersama u olls minggu lepas Zati jumpa customer yg ada masalah sakit tulang belakang smpai ke pinggul. 

MasyaAllah mula2 jumpa mmg nampak wajah Puan ni agak sugul seolah2 menahan sakit (maaf gambr trpksa ditutup atas permintaanya)

Terus saya ajak dia utk fitting korset ni. Syukur sangat mula2 dia sarung LONG GIRDLE je, terus bagitau.."Ya Allah, pinggang akak dah rasa selesa sgt dan tak sakit" Alhamdulillah izin Allah, gembira sgt Zati dengar.


Betul la orang kata..Duit boleh beli SEGALANYA

Tapi..TAK BOLEH BELI KESIHATAN..

Bersyukur dengan nikmat kesihatan yg Allah anugerahkan..

Sekarang ni memang ramai yg dah sedar untuk jaga kesihatan..MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI..

Bukan tunggu sampai dah teruk baru fikir nak berubat .

Ramai yang  suka #premiumbeautiful  ni sebab 70% menjaga kesihatan badan wanita..bonusnya adalah KECANTIKAN..Berbaloi sangat sbb 2+1..

Doktor memang suggest yg ada slip disk untuk pakai PB..

Merana kalau sakit bahagian belakang..memang tak boleh buat kerja.

Jom sape-sape yang ada masalah sakit belakang,slip disk,selalu sakit pinggang..jangan biarkan makin teruk..

PB sedia membantu 😍

Ni antara testimoni yang dah pakai Premium Beautiful




Berminat boleh terus whtsapp Zati 019-6323936.. 
Harga istimewa hanya di MY PREMIUM BEAUTIFUL



No comments:

Post a Comment