المشاركات

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

صورة
Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. Penjagaan diri yang ala kadar ataupun ikut sempat je…  seringkali menjadi amalan harian.  Dalam kesibukkan kita seharian, perlulah kita mencuri sedikit masa untuk “merawat, menjaga dan memanjakan” diri sendiri. Semoga sedikit tip di bawah dapat membantu kita wanita terutamanya yang berusia 30-an dapat mengekalkan kesihatan dan keterampilan diri yang baik. 1-Kawal pemakanan  Proses penuaan dapat dilambatkan jika kita mengamalkan pemakanan yang seimbang. Banyakkan makanan berserat tinggi, sayur dan buah-buahan. Kurangkan makanan berlemak, minuman yang mengandungi banyak kafien, minuman ringan dan makanan ringan. 2-Guna pelembap yang sesuai  Apabila umur kita menjangkau 30-an, keanjalan dan kelembapan kulit semakin kurang. Oleh itu penggunaan krim pelembab sangat diperlukan. Carilah pelembab yang sesuai dengan kulit muka masing

Lapan Ciri Istimewa Therapants

صورة
Ciri-ciri 360 thera pants:  1. Getah pinggang lebar - 5.5cm -   Mantap mendakap pinggang - Mengelakkan getah pinggang tergulung/terlipat  2. Mengempiskan perut  Rekaan  4 lapis utk mengempiskan perut dgn berkesan.  3 pasang penyangkuk & zip menjadikan pemakaiannya sungguh mudah.  3. Teknologi FIR Nano-dot dari Korea  4. Rekaan  Rekaan dwi lapisan tunggal menggalakkan pembakaran lemak. Menyeragam, menganjalkan & membentuk kaki lantas menjadikan kontur kaki cantik  5. 13 kristal magnetik  Ada pada titik akupuntur  6. Rekaan bahagian punggung  Rekaan 3 dimensi & potongan 1 keping menganjak & mengencangkan punggung tanpa rasa kurang selesa  7. 3 Tali penganjak  3 tali penganjak mengangkat & mengencangkan punggung lantas mencatikkan kontur  8. Lapisan pengukuhan  Lapisan pengukuhan yang berbentuk seperti "bulan sabit" menolak, mengangkat & mengunci lemak ke dalam cawan punggung

BIAR BETUL?? PROMOSI SEHINGGA 68%!!

صورة
Promosi Mix & Match Paling Tak Masuk Akal bulan Ini!!!! Bagi yg dah lama berminat dengan Korset Premium Beautiful,So inilah Peluang Anda untuk rebut!!!Harga seperti yg tertera... Classic/Elegent dua-dua pon sama Harga!!! Jomm uolsss pilih.. WoW Sangatt ❗❗❗ Kalau bukan sekarang bila lagi kan❓❓ Utk consultation pm je Zati,kita guide dr cara tentukan saiz,cara pakai hingga cara penjagaan yang betul Yang penting dapatkan dr agen yang sah🥰

HARGA TERMURAH KORSET PREMIUM BEAUTIFUL 2019

صورة
BERITA BAIK UNTUK PEMINAT KORSET PREMIUM BEAUTIFUL.. Dapatkan Potongan harga 50% bengkung mengikut terma dan syarat. Juga cash back rm150 utk pembelian FULLSET PB.

PREMIUM BEAUTIFUL RAWAT SAKIT BELAKANG

صورة
Rasa terpanggil nak berkongsi pagi bersama u olls minggu lepas Zati jumpa customer yg ada masalah sakit tulang belakang smpai ke pinggul.  MasyaAllah mula2 jumpa mmg nampak wajah Puan ni agak sugul seolah2 menahan sakit (maaf gambr trpksa ditutup atas permintaanya) Terus saya ajak dia utk fitting korset ni. Syukur sangat mula2 dia sarung LONG GIRDLE je, terus bagitau.."Ya Allah, pinggang akak dah rasa selesa sgt dan tak sakit" Alhamdulillah izin Allah, gembira sgt Zati dengar. Betul la orang kata..Duit boleh beli SEGALANYA Tapi..TAK BOLEH BELI KESIHATAN.. Bersyukur dengan nikmat kesihatan yg Allah anugerahkan.. Sekarang ni memang ramai yg dah sedar untuk jaga kesihatan..MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI.. Bukan tunggu sampai dah teruk baru fikir nak berubat . Ramai yang  suka #premiumbeautiful  ni sebab 70% menjaga kesihatan badan wanita..bonusnya adalah KECANTIKAN..Berbaloi sangat sbb 2+1.. Doktor memang suggest yg ada slip disk unt

FENOMENA LEPAS RAYA..

صورة
"Akak, puasa aritu berat sy dh turun 4kg tapi lepas raya naik 5kg" "Baju raya aritu macam ketat ckit nak pakai" Ayat-ayat panas ni memang dh biasa muncul lepas raya..😃 Patutla 2,3 hari ni orang asyik whatsapp nakkan korset PREMIUM BEAUTIFUL..Sampaikan ada yg sanggup bayar dulu RM utk tggu special size yg trpaksa kena order sebab xda saiz dan tunggu 2-3 bulan. Takpe2 masih belum terlambat ye adik2 dan akak2 semua. Korset PB ni dh belasan tahun dipasaran dan tunggu je sape2 yg nak sarungkan ke badan. Yang nk HARGA PROMO cepat2 ye. Zati nak bg cash rm150 dan rm400 untuk duit raya. Cepat-cepat ye.. Contact sekarang 019-6323936
صورة
Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

<< KENAPA MESTI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL>>

صورة
Orang perempuan ni memang payah nak maintain badan. Stress.. berat naik. Makan lebih.. badan kembang. Belum masuk lagi bila hormon berubah bila dah berkahwin.. tambah lagi lepas tu mengandung & bersalin. Sebab tu, setiap wanita KENA ADA Premium Beautiful dalam almari untuk pemakaian harian. Bukan setakat untuk jaga bentuk badan & mengawal berat je.. tapi ia juga mampu membantu masalah-masalah lazim yg seseorang wanita selalu ada seperti period pain, masalah keputihan, gastrik, period tak teratur, payudara kendur, perut buncit, peha lebar dan sebagainya. Tepuk dada.. tanya diri.. Long term wear & tear with Lifetime Warranty..I bet you, this is the best choice  Cepat-cepat contact nombor ni untuk dapatkan pakaian dalam terbaik ini  019-6323936