MY PREMIUM BEAUTIFUL: SUAMI BENCI ISTERI GEMUK !!

Sep 2, 2015

SUAMI BENCI ISTERI GEMUK !!


SENTAP!! 


Ini adalah pengakuan dari salah seorang pengguna tetap PB, Puan Anita. Jom ikuti kisah beliau.


Permulaan berat badan Puan Anita mencecah 120 kg..Bayangkan bila dah berat badan macam ni, dia bagitau bukak almari tak tahu dah nak pilih baju yang mana sebab semua dah TAK MUAT.


Sehinggalah satu hari dia terima call mintak beliau ke stokis ambik korset Premium Beautiful yg dah dipesan. Terkejut sakan.. Terus dia bagitau staff stokis tu "Saya tak ada order korset ni. Lagipun mahal..memang saya tak order"

Rupanya korset tu sebenarnya dah di tempah oleh husband Puan Anita secara diam-diam tanpa pengetahuan si isteri. Dalam hati, "rupanya suami aku ni tak suka tengok aku gemuk".


Alhamdulillah hari demi hari pemakaian PB secara KONSISTEN beliau dh JATUH CINTA walaupun pada permulaan memang tak suka. Akhirnya sekarang berat beliau dah turun sebanyak 80kg dari 120kg..Syukur alhmdulillah..


Baguskan husband Puan Anita ni memang sporting abis sebab sanggup belikan korset ni utk isteri semata-mata nak tengok isteri SIHAT dan CANTIK. Baju yang dia pakai dlm gambar tu dah lama tersimpan dalam almari. Seingat dia pakai masa first dating dengan husband dia. Hari ni dah boleh sarung balik. Tahniah Puan Anita..


Jom kita 'pagar body' supaya body tak mengembang sana sini. Lepas ni confirm suami suka tengok kita..

Jom yg nak suami SAYANG kita bertindak segera ye..

Percubaan percuma disediakan..



No comments:

Post a Comment