MY PREMIUM BEAUTIFUL:   PREMIUM BEAUTIFUL & ME

Aug 22, 2015

  PREMIUM BEAUTIFUL & ME



Alhmdulillah PREMIUM BEAUTIFUL korset dh jadi pelengkap hidup hampir 6 thn. Permulaan Zety berkenalan dgn produk ni bila my beloved hubby adiahkn korset ni. 

Bila tengok hrga korset ni mencecah rm2k mmg trkejut. Makk aaii takkan la pakaian dalam je blh mencecah ribuan ringgit..Dalam hati (baik beli emas,hihi) Tapi sy fikir mesti ada yg special dr korset ni. Takkan la smpai sggup hubby beli utk isteri trsayang ni,hihi..


Minggu pertama pakai mmg asyik kuar angin.. Sebelum ni bdn berangin n ada gastrik yg teruk. Minggu ke 2 pkai badan terasa ringan. Masuk sebulan pkai,dua bulan pkai baru teringat gastrik dh lama x menyerang.Klau tak pernah kena admit hospital gara-gara gastrik teruk. 
Alhmdulillah smpai sekarang pnyakit gastrik dh beransur pulih. 


Dulu selalu rasa lenguh-lenguh badan sbb pernah satu ketika dulu masa zaman kanak2 ribena jatuh pokok..Kesannya terasa smpai skrg.Tapi bila pakai PB seriusly  kita rasa badan diurut-urut n suam-suam. Alhmdulillah skrg dh takda sakit-sakit badan atau lenguh2. Kalau tak mmg akan cari tukang urut.  
I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL..

Klau tak pkai sehari rasa tak lengkap..Bdn pn rasa longgar. Bila pkai bdn membentuk macam ikut acuan n perut xdalah boroi.. Makan sikit dh terasa kenyang. So pakai PB ni automatik blh control mkn. Sesuai utk yg jenis nafsu makan besar.


Selepas beberapa bulan dan dah dpt kesan positif hasil pemakaian PB baru trfikir patutla my hubby beria2 srh bini dia pakai. Ingtkn sekadar pakai nk cantik rupanya bagus utk kesihatan. Lagipun PB ni lifetime warranty. Koyak atau rosak apa2 blh antar repair secara percuma.


Jom kpd yg masih berkira2 nk dapatkan produk hebat ni n suami yg sayangkn isteri, blh dapatkan korset Premium Beautiful dari sy..

SPECIAL PRICE IS WAITING FOR YOU..😘😘



No comments:

Post a Comment