MY PREMIUM BEAUTIFUL: FREE TRIP KOREA 2013

Oct 12, 2013

FREE TRIP KOREA 2013



Baru hari ni berkesempatan nak update blog..So busy..tapi takpe yg penting zety dapat berkongsi dengan u olls apa yg best sangat bisnes bersama company Hai O marketing under group TNPOD 8581 Golden Dream Programme. 

Kali ini dah fight kali ke 8 utk melancong FULL SPONSORED. Tahun ni je dah 2 kali ke Oversea selepas trip ke London Paris bulan Mac lepas. 

Yang paling teruja, yang dapat fight ke Korea seramai 870 orang. Woww ramai tu..Bayangkan kalau tak ambik peluang utk bisnes dulu, memang tak akan merasa utk jejak ke negara orang. Ok taknak bercerita panjang, biar gambar menceritakan segalanya.

~ DAY 1 ~

Pink & Blue 


Seoul Airport
With my lovely Super Mentor Dato' Suhaili Yusop







Namsan Hanok Village

Sportingkan uncle ni,hihihi



Lunch time..


Solat Zohor di salah sebuah masjid di Seoul

Ready to Lotte World!








DAY 2

National Folklore Museum




 













Lunch di Eland Cruise

Bersama General Manager, Mr Teoh


Jom shopping!!




Myungdong Street  




 ~ DAY 3 ~

Best Western Premier Hotel


Galeri Amethyst





Mr Brandon, Tour Manager Bas A5  yg sporting giler..


Cabutan bertuah utk bas kami. Tahniah K. Azura



~ DAY 4 ~

Shincheon Fashion Street









No comments:

Post a Comment