MY PREMIUM BEAUTIFUL: Korset Abang Sayang

Sep 4, 2013

Korset Abang Sayang




PREMIUM BEAUTIFUL... ataupun di panggil juga korset abang sayang...
Eh..eh..! betul ke ni...??
Dah banyak testimoni2 yang saya dapat hasil penggunaan orang ramai mengenai Premium Beautiful ni, maklumlah dah hampir 20 TAHUN DI PASARAN.. saya pun juga xmau ketinggalan mencubaaa... xkn asyik nk tgok jerr.. kann...
============================================

>>> Premium Beautiful instant body shaper.. MMG BEST LAHH kalau sape2 yg pakai.. sebab apa tau...

✔ Badan anda terus nampak perubahan on the spot.... yg labuh jadi
tegak... yg bongkok pun jadi tegak jugak... 

✔ Yang londeh jadi mantap... yg buncit jadi kempis.... yg berketul2 jadi rata... reshape gitu... yang jatuh angkat kembali...

✔ Boleh dikatakan ramai dikalangan wanita yang apabila dipakaikan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ni semuanya BERPUAS HATI dgn bentuk badan mrk yg baru...

✔ So sape2 yg kat luar sana nak badannya kembali ramping, payudara kembali tegang n mantap, pinggul menarik .. Pasti suami semakin sayang kpd anda..

✔ Yang paling besttttt untuk kaum hawa yang ada masalah longgar-longgar pada asset berharga tu boleh cepat2 cuba sarungkan Premium Beautiful yee! Confirm abang sayang punye! Bila situ rapat confirm abang teringat-ingat punye la ;)




>>Jommm...tgok apa kelebihan Premium Beautiful berbanding produk lain...<<

1. Premium Beautiful merupakan PERINTIS / PIONEER kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia more than 15 years.

2. SUPERBRAND iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.

3. Mendapat PENGIKTIRAFAN  Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.

4. ONE STOP CENTRE – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

5. Kecanggihan TEKNOLOGI datang dari 3 buah negara maju:

a) Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why Premium Beautiful nie pakai berapa lamer pon takkan regang.

b) Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.

c) Japan – Teknologi F.I.R

6. MAMPU dimiliki oleh semua orang.( Bukan lagi dikira sebagai barang mewah tetapi boleh dianggap sebagai barang keperluan yang mesti dimiliki oleh setiap wanita).

7. Jaminan seumur hidup(LIFE TIME WARRANTY). Jika ada sebarang kerosakan akan direpair secara Free Of Charge.

To order >> sms @ whatsapp [NAMA] [LOKASI] [PB] sekarang ke 019-6323936

## Lagi PENGEDAR Diperlukan !! Peluang menjadi anda bergelar usahawan JUTAWAN..

>>>> Cepaaattt order sekarang!!! harga yang paling MENARIK kami tawarkan...
sms @ whatsapp [NAMA] [LOKASI] [PB] sekarang ke 019-6323936

Apa kata pengguna ----->

No comments:

Post a Comment