MY PREMIUM BEAUTIFUL: Best Trip 2013- London & Paris (Part 1)

Apr 1, 2013

Best Trip 2013- London & Paris (Part 1)

Syukur alhamdulillah, trip ini dah kali ke 7 mengelilingi dunia sepanjang menceburkan diri dalam bisnes Premium Beautiful bersama Golden Dream Programme.. Memang excited sangat sebab first time nak menjejakkan kaki ke negara Eropah. Tidur pun termimpi-mimpi..


Perjalanan mengambil masa lebih kurang 14 jam. Alhamdulillah kami selamat mendarat  jam 6.00 pagi waktu tempatan. Cuaca sangat sejuk lebih kurang -2 celcius. Bayangkan masa tu waktu awal pagi, salji turun dan angin kuat sehinggakan mengigil kesejukan.

 Snow menyambut ketibaan kami. Sejukkkk..






Bila dah keluar airport, bas dah bersedia menyambut ketibaan kami. Masa tu rasa tak percaya pun ada sebab dah menjejakkan kaki ke ibu kota England. Syukur sangat..First destination, kami terus di bawa menuju ke LONDON EYE, yang dibina pada Dis 1999. Tak sabar nak naik menikmati keindahan kota London.


 Bersama orang kuat syarikat, Mr Teoh

 My lovely partner, yang sentiasa bersama 



 Nampak tak Big Ben kat belakang tu





Ada 32 capsules yang boleh memuatkan 25 orang


 Excited sangat lps naik 'Eye On London'


 With my Super Mentor, Dato' Suhaili a.k.a DSY :)

Masa ni la masing-masing nak posingkan

Selepas penat bergambar di London Eye, kami di bawa utk lunch dan solat di salah sebuah masjid di Kota London.

 London Central Mosque

Next destination, kami dibawa untuk bergambar kenangan  di Buckingham Palace, Westminter Abbey, Locong besar Big Ben & Tower of London. Jom layan...






 Kami ada bodyguard di sana,hehe


 Jom bersama kami!




 Posing maut,hihi

 Cute kan teksi kat sini


Dah sampai London tak sah klau tak bergambar dgn public phone

 Tower of London



 Maskulin GDP bersama Mr. Teoh



I'll continue to the next entry..PART 2..
 


No comments:

Post a Comment