Mar 22, 2013

Seminar Golden Dream Programme Gelombang ke 2

Salam utk semua..Alhamdulillah baru-baru ini Golden Dream Programme telah menganjurkan seminar untuk semua usahawan Premium Beautiful dan bakal usahawan yg telah diadakan di Kelab Darul Ehsan, Ampang pada 2/3/13 ( sabtu). Program tersebut telah mendapat sambutan yang tinggi yang dihadiri oleh hampir 250 org usahawan.


Antara slot yang menarik ialah jemputan khas Pakar Motivasi RESQ Dr.Muhammad Bin Jantan yang banyak memberi ilmu bagaimana untuk menjadi usahawan cemerlang.Bisnes tanpa ilmu ibarat pokok yang tidak dibaja. betul tak? Alhamdulillah saya amat bertuah berada dalam program GDP dan telah dilantik sebagai mentor utk membimbing mentee-mentee yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia perniagaan. Sedikit pengalaman yang saya ada dan kejayaan yang saya telah raih dapat membantu mentee-mentee saya kecapi nikmat kejayaan dalam bisnes Premium Beautiful ini. Nak berjaya sangat senang..Tiru je apa yang orang berjaya dah buat. Just Follow The Winner To Be A Winner..Saya juga bermula dari seorang yang tidak tahu apa- apa dalam dunia bisnes sehinggalah saya dibimbing, dididik, di ajar oleh mentor-mentor saya. Thanks a lots to my super mentor, CDM A.Hasyim bersama pasangan, SCDM Dato' Suhaili n pasangan SCDM Hj Sazali serta org yg saya sangat kagumi, SCDM Suhailah dan pasangan SCDM Mohd Azmir, SCDM Hjh Safiah dan pasangan SCDM Jamsari.


Untuk anda yang berada di luar sana, yang masih tercari- cari peluang perniagaan, jom bersama kami di AKADEMI GOLDEN DREAM PROGRAMME kerana disini ada segala2nya. Tiada alasan untuk tidak berjaya..

Berminat dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut blh hubungi saya 0196323936 ~ Zety


Technorati Tags: Bisnes Premium Beautiful, Golden Dream Programme, Premium Beautiful.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...