Jun 6, 2012

Rebut Peluang Bisnes Premium Beautiful

Duit bukanlah segalanya, namun segalanya perlukan duit. Dengan kos sara hidup yang semakin tinggi, nak bayar rumah, kereta, credit card, bagi mak ayah etc...gaji 5 angka pun belum tentu dapat menjamin kesenangan.

So, nak tak:
Mencari pendapatan tambahan?
Kebebasan masa dan kewangan?
Meningkatkan ekonomi keluarga?Di sini saya nak kongsikan satu peluang bisnes yang mempunyai potensi yang besar. Premium Beautiful corset yang terhangat di pasaran dengan ciri2 istimewa yang menawarkan peluang bisnes lumayan.


Bisnes ni memang sesuai untuk semua, dimana kita boleh buat mengikut kesesuaian masa dan kemampuan sendiri. Peluang niaga yg mudah dan anda bakal mendapat sokongan serta bimbingan dari ahli kumpulan yang hebat.

Kenapa Premium Beautiful?

Corset kecantikan dan kesihatan paling popular, berstatus superbrands, hampir 20 tahun berada di pasaran dengan testimoni positif daripada pengguna.

Keluaran syarikat yang teguh (Hai-O), tersenarai di papan utama BSKL dan mendapat anugerah-anugerah yang berprestij dari dalam dan luar negara.

Program Pengiktirafan Kod Etika Global 2012


Anugerah Bintang Syarikat Harapan 2010/2011Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2010/2011Anugerah Pentadbiran Keusahawanan CIMA 2009Anugerah CSR Perdana Menteri 2009 - Memperkasakan WanitaAnugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2008Best of Under A Billion Company Asia 4 tahun berturut-turut

~ 2010


~2009~ 2008~2007

Sumbangan Kearah Melahirkan Masyarakat Perdagangan dan Perindustrian Bumiputera 2007


Kenapa sertai group kami?

Kami dari kumpulan di bawah bimbingan SCDM Jamsari Mokhtar dan  SCDM Safiah Yusop, mentor yang telah melahirkan ramai jutawan dan usahawan Premium Beautiful yang berjaya di seluruh Malaysia.
Jom berkongsi kejayaan dengan mereka
http://www.hai-omarketing.com.my/business-success-stories.asp r />

No comments:

Post a Comment

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...