MY PREMIUM BEAUTIFUL: Apa kata mereka..

Apr 1, 2012

Apa kata mereka..

Orang kata "Tak Kenal Maka Tak Cinta". Bila dah kenal dan merasa, memang akan jatuh hati. Ya, kebanyakan wanita memang mula-mula rasa takut dan sayang duit nak beli PB sbb bagi mereka beli mahal takut tak berbaloi. Tapi kalau beli handphone ke, barang make up ke, tak pula sayang duit. Bila dah beli dan merasa, baru tahu penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni. Frankly speaking, beli, pakai dan rasa sendiri baru tahu apa keistimewaan yang ada pada PB ni. Memang Pb ni mahal kalau nak dibandingkan dengan pakaian dalam yang berlambak di pasaran di shopping kompleks dengan pelbagai corak dan warna. Tapi cuba u olls bandingkan di sebalik kualiti dan kelebihan yang ada pada PREMIUM BEAUTIFUL. Lagipun Pb ni Lifetime Warranty. Kalau ada kerosakan blh baiki dgn percuma. Klau pakaian dalam lain ada tak?? Pendek kata buang dan terpaksa beli yang lain. PB ni bukan setakat cantik je dapat, tp yang penting kita sihat. Invest sekali untuk kita dapat kenikmatan yang berpanjangan.


Kebanyakan customer yang dah beli dan pakai memang dah merasai kelebihan yang ada pada PB. Bukan pakai sehari dua, pakai on off, tp pakai konsisten setiap hari minima 8 jam baru dapat merasai kelebihan yang ada pada PB. Jom, sy nak share ckit kat sini testimoni terkini yang dah pakai PB. Ni bukan sy reka-reka tau,ni pengakuan ikhlas diaorg..Tq utk semua krn sudi berkongsi pengalaman dalam profile http://www.facebook.com/izzatiMypb  dan page sy http://www.facebook.com/mypremiumbeautiful




















Ok, ni beberapa testimoni je dulu yg sy nk berkongsi. Sebenarnya banyak lagi, tp kalau nak muatkan dalam ni mmg x habis. Yang dah beli dan pkai , congrats to u..Bila dah pakai jom kita share plk dgn kwn2. Apa salahnya kan benda baik kita berkongsi..WEAR IT, FEEL IT & SHARE IT.. Sesiapa yang berminat nak pakai PB dan  nak jadi agent PB contact sy skrg  HOTLINE 019-6323936 (Izzati)

~ MY PREMIUM BEAUTIFUL~

No comments:

Post a Comment