MY PREMIUM BEAUTIFUL: Anda bakal raja sehari? Premium Beautiful hadiah utk diri anda.

Nov 12, 2011

Anda bakal raja sehari? Premium Beautiful hadiah utk diri anda.


Next week dh bermula musim cuti sekolah, murid2 sekolah confirm bersorak riang,hooorayyy termasuklah cikgu cikgiiinya.. rasanya cikgu cikgiiinya yg terlebih sudah riangnya. Mana taknya cikgu2 sekarang kan dh byk tekanan kerja jadi ini lah masanya cikgu2 release tension.. termasuklah saya..

Kepak kepum kepak kepumm.. selamat pengantin baruuuu ( dgn nada nyanyian yg betul ) maka bermulalah musim org kawin bila dh start cuti sekolah. Saya sendiri pn dh byk dpt kad jemputan kawin. Bakal- bakal pengantin sekarang tak menang tangan buat persiapan. mana nak uruskan catering, cari butik pengantin utk tempahan pelamin n baju pengantin, bunga telur, cendermata utk tetamu n bla bla bla. pendek kata byk persiapan nk kena uruskan. yela kita kan dh pernah melalui pengalaman2 tu semua.. bila dah terlalu busy buat preparation utk kawin, kdg2 kita terlupa utk fikirkan diri sendiri. 

Sebenarnya nak jadi raja sehari, inilah perkara yg amat penting. Perkahwinan kan sekali seumur hidup. Bagi bakal pengantin mesti dah fikir nak kuruskan badan. Takkan nak duduk atas pelamin dengan menampakkan 'spare tyre', mengeleber kat sana mengeleber kat sini. Mesti tak cantikkan. Macamana nak mengatasinya???Saya sarankan kpd bakal pengantin samada lelaki atau perempuan memakai PREMIUM BEAUTIFUL dari sekarang.Jangan trkejut kalau saya katakan PB ni dapat di pakai oleh lelaki. Yela takkan perempuan jer yg nmpak cantik, bakal pengantin lelaki pn mestilah nampak segakkan..Kpd yang belum tahu,PB ni ada 3 set: 

  

Jadi, ISTIMEWA UNTUK ANDA bakal pengantin lelaki, dengan pemakaian BENGKUNG/WAIST NIPPER sahaja. 
  

Dengan pemakaian set PREMIUM BEAUTIFUL, menjadikan anda lebih anggun dan segak di hari yang bahagia. Selamat Pengantin Baru utk bakal2 pengantin.

No comments:

Post a Comment