MY PREMIUM BEAUTIFUL: APA YANG ANDA DAPAT DGN SEPASANG CORSET PREMIUM BEAUTIFUL????

Mar 24, 2015

APA YANG ANDA DAPAT DGN SEPASANG CORSET PREMIUM BEAUTIFUL????

 
 
 
 
Apalah sgt nilai sepasang corset jika dibandingkan dgn manfaat yg kita akan dapat???

Harga yang orang kata sangat mahal adalah sangat murah jika dibandingkan dengan kebaikan dan manfaat yang kita dapat...
spend sedikt dari duit kita ni adalah untuk SEUMUR HIDUP...

 


Jika anda kata PB ni mahal...sebenarnya kalau dikira-kira...kite cuma spend lebih kurang 30sen sahaja sehari utk seumur hidup kita...

 
 Jika anda kata PB ni mahal...sebenarnya kalau dikira-kira...kite cuma spend lebih kurang 30sen sahaja sehari utk seumur hidup kita...

terutamanya wanita, kita banyak terdedah kepada macam-macam jenis penyakit

 


 Antaranya:

 1. BREAST CANCER
 
Pemakaian bra biasa akan menekan bahagan puting payudara yang mana didapati adalah punca wujudnya sel kanser

Ancaman UTAMA to women nowadayS
Breast cancer slalu bermula dgn breast lump

2. FIBROID / CYST
 
Ramai wanita tak sedar akan kewujudan cyst/fibroid...tahu-tahu je doktor kata dah kena operate dan buang benda tu...tak sayang ke dengan badan kita ni??? sebab itu lah pemakaian Premium Beautiful Corset sangat-sangat digalakkan kerana membantu kita mencegah daripada mendapat penyakit ni....

3. BACK PAIN /SLIP DISC
 
Masalah sakit belakang ni memang dialami oleh setiap orang...setiap hari duduk dpn pc memang ada masalah sakit belakang yang teruk.... tapi sejak pakai Premium Beautiful Corset ni , Alhamdulillah...my backpain has gone now

4. DURING CONFINEMENT
 
Masa dlm pantang..bengkung & bertungku ni adalah WAJIB..
PB corset is a new way for confinement mommies untuk get back ur shape just like before ur pregnancy....siapa yang tak nak kan....????... Bila dah melahirkan sudah tentu badan pun dah tak macam zaman anak dara....sebab tu kita memang perlu pakai corset masa berpantang sebab itulah masa paling tepat untuk proses pembentukan badan...

Pendek kata, duit yang kita keluarkan tu amatlah bermakna dan sangat memberi manfaat kepada kita
sekali sahaja invest untuk seumur hidup kita bagi mendapatkan yang terbaik utk kesihatan dan kecantikan tubuh badan kita sendiri...

Jangan malu utk hubungi saya dan kongsi masalah anda... pasti ada jalan penyelesaiannya...

Free trial and consultation for u...!!!

Special price is waiting...!!!!

Kerana diri kita begitu berharga..!!!

 
SMS/WHASSAP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

No comments:

Post a Comment