MY PREMIUM BEAUTIFUL: FREE TRAVEL TO BANGKOK IS NOW OPEN!!

Feb 4, 2015

FREE TRAVEL TO BANGKOK IS NOW OPEN!!


Assalamualaikum semua..

Ada tak yang suka melancong? 

Bila sebut melancong sape yang tak sukakan especially kalau melancong secara PERCUMA.. Ada ke yang nak bagi tiket percuma? Mestila ada kan..Bukan tiket je tapi hotel, makan n minum semuanya PERCUMA

Bukan biasa-biasa tau..Tapi travel 5 stars punya..

Alhamdulillah sepanjang bersama Hai O Marketing..skrg dikenali sebagai Sahajidah HOM, Zety dah dapat melancong 10 buah negara secara percuma. Rasa syukur sangat dipertemukan jodoh dengan bisnes ni.. 

Dulu dari seorang guru sekarang full time bisnes bersama Sahajidah HOM dibawah group TNPOD 8581 Golden Dream Programme. 


Bermula Februari peluang untuk melancong dibuka lagi untuk sesiapa sahaja yang berminat.. 

Kali ini dengan pakej yang sangat mudah iaitu ke BANGKOK.. 


Jom kita lihat tempat-tempat menarik di Bangkok





 Istana di Grand Palace Kota Bangkok

Siam Paragon-Bangkok, salah satu pusat perbelanjaan terbesar di Asia.

Peluang terbuka kepada sesiapa shj yang berminat untuk menyertai sebahagian dari kami di GOLDEN DREAM PROGRAMME. 

Bukan sahaja berpeluang untuk melancong secara percuma tetapi dapat menjana pendapatan lumayan.

Berminat hubungi Zety ye.


Salam sayang,



No comments:

Post a Comment