MY PREMIUM BEAUTIFUL: Perlu ke cuci Premium Beautiful?

Oct 27, 2012

Perlu ke cuci Premium Beautiful?

Slm utk semua fans my premium beautiful..2,3 hari ni sy ada terima pertnyaan yg berbunyi 'Boleh ke basuh premium beautiful lepas pkai seminggu@sebulan?'Terperanjat jugak sy dgr soalan cegini..bukan apa,sy tak dpt bygkan bila dah sebulan pakai baru nak cuci :)

Untuk pengetahuan semua,bila dah sarungkan pb ke bdn memang patut pun kita cuci disebabkan bdn kita berpeluh terutamanya utk sebulan pertama kita pkai,badan kita mngeluarkan peluh bertoksid.Bila dh berpeluh mesti kita tak selesakan nk pkai lagi.

Pb perlu dicuci setiap hari terutamanya long girdle.Long bra boleh cuci ikut keselesaan dan waist nipper tak perlu cuci selalu coz ianya dibhgian luar dan tak kotor sgt..

Sharing is caring,caring is loving..

No comments:

Post a Comment