Apr 7, 2012

Apa Itu Premium Beautiful Korset

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.Jenis Set Premium Beautiful Korset


1. Long Girdle2. Long Bra3. Waist Nipper


Kelebihan Premium Beautiful Korset

Terdapat pelbagai kelebihan Premium Beautiful tapi cik tom kongsikan serba sedikit antara kelebihan penggunaan Premium Beautiful iaitu;
1. Membersihkan darah daripada toksik & menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemah.
2. Merangsang sel-sel yang lemah & tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma.
3. Memperbaiki & memulihkan ketidak seimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan.
Selain itu, jaminan seumur hidup bagi korset premium beautiful. Jika terdapat sebarang kerosakan pada korset hantar kepada dealer untuk diperbaiki.
Berapa Lama Nak Pakai? 24 jam ke?
Minimun pakai 8 jam sehari. Kira macam pergi dan balik kerja dalam 8 jam sehari. Kalau surirumah pula, suami pergi dan balik kerja. Kiranya ia mudah dan praktikal.

Macam Mana Nak Cuci Premium Beautiful Korset?

Dilarang mencuci premium beautiful menggunakan basuh mesin, iron, dry clean, memintal/memerah kuat, menjemurnya secara terus di bawah sinaran cahaya matahari atau menggunakan bahan cucian berunsur buih/sabun. Ini bagi menjaga kualiti dan tektur kain supaya tahan lebih lama. Hanya cuci dan jemur pada waktu malam menggunakan pencuci Premium Beautiful Natural Wash.

Premium Beautiful Natural Wash

Cara cuci Premium Beautiful

Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Orang Gemuk?

Premium Beautiful bukan hanya untuk orang gemuk atau orang yang ingin kuruskan badan sahaja. Tapi mengubah bentuk badan menjadi langsing dan meningkatkan tahap kesihatan hidup kerana konsep premium beautiful korset ialah 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Premium Beautiful berfungsi menjaga kesihatan disamping membentuk kontur bentuk badan yang ideal.

Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Golongan Wanita?

Premium Beautiful Korset bukan hanya untuk golongan wanita sahaja. Malahan Premium Beautiful turut menyediakan Bengkung Premium Beautiful khas untuk lelaki bagi mengatasi masalah sakit pinggang mahupun masalah perut buncit.No comments:

Post a Comment

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...