Mar 20, 2012

Tips penting pemakaian Premium Beautiful

Tahniah kpd yang telah dapatkan PB dari MY PREMIUM BEAUTIFUL. Barang yang berkualiti mesti perlu pemakaian n penjagaan yang rapi. Jom sy nk berkongsi sikit tips pemakaian PB.1-  Pakai PB minimum 8 jam sehari
Untuk mendapatkan kesan yg baik,digalakkan memakai PB secara konsisten minima 8 jam setiap hari..Kalau lebih dari 8 jam pn sgt digalakkan utk pembentukan dan penurunan berat badan. Masa tidur blh pakai waist nipper/bengkung utk kesan yg cepat pada bahagian perut.

2- Cara pengendalian di toilet
Ketika di toilet, untuk memudahkan hanya perlu buka waist nipper n turunkan long girdle seperti anda turunkan panty biasa.

3- PB adalah pakaian dalam anda
Bila nak pakai PB,  tidak lagi perlu kpd bra n panty yg lain kerana PB adalah pengganti kpd pakaian dalam. Ini adalah kerana kita akan mendapat direct contact FIR didalam PB dengan kulit kita.

4. Ketika datang haid
Dibolehkan memakai seluar dalam ketika datang haid untuk memudahkan pakai pad.

5. Healing Crisis / Krisis Penyembuhan
Jangan terkejut sekiranya anda mengalami kegatalan, pening kepala dan sakit belakang kerana ini hanya berlaku sementara. Krisis penyembuhan berlaku menandakan badan anda sedang mengeluarkan toksid melalui perpeluhan. Sekiranya anda mengalami pening kepala segeralah minum air. Sekiranya berlakunya kegatalan, segera mandi dan rendam premium beautiful dgn air suam. Anda perlu bersabar dan teruskan pemakaian.

6. Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari
Disarankan untuk minum air yg banyak kerana FIR didalam Premium Beautiful memerlukan air yang cukup untuk bertindak. 

Happy Wearing Premium Beautiful
-MY PREMIUM BEAUTIFUL-
0196323936 (Nurul Izzati)


2 comments:

  1. tapi kan t..efa ari tu tak sengaja basuh gan mesin basuh....bila nak jemur baru perasan,....gane ek?? rosak x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fa,part mana yg salah masuk dlm mesin basuh?

      Delete

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...