Dec 2, 2011

Keistimewaan Premium Beautiful Untuk Ibu Yang MenyusuAdakah anda kekurangan SUSU? Jangan bimbang, Premium Beautiful boleh membantu penyelesaian untuk anda!
Adakah anda tahu dengan pemakaian Premium Beautiful, anda sebenarnya boleh meningkatkan susu ibu untuk bayi comel anda ..
PB bukan sahaja dikenali untuk melangsingkan dan membentuk kembali badan anda semasa berpantang malah ianya juga berfungsi meningkatkan susu badan anda..
Adakah anda mahu mendapatkan semula bentuk badan anda sambil meningkatkan susu badan serta mengembalikan payudara anda daripada kendur!
 
Penyelesaian di sini....
 
Far Infrared Rays (F.I.R) di dalam korset Beautiful Premium adalah sebab utama dalam meningkatkan bekalan susu anda. Apabila anda memakai PB, anda akan terasa hangat di dalam badan anda. Dengan meneruskan pemakaian PB secara konsisten, FIR memperbaiki peredaran darah anda dan juga akan meningkatkan peredaran darah disekitar payudara anda dalam membantu meningkatkan bekalan susu.(kadang2 orang yang baru lepas bersalin susah susunya nak keluar, biasanya bidan2 kampung akan urut sekitar payudara untuk membetulkan urat bagi melancarkan pengeluaran susu)


Bagaimana F.I.R berfungsi? 

Ini kerana F.I.R. akan menembusi jauh ke dalam tisu lembut kawasan payudara, membantu untuk mengurangkan bengkak, melegakan kesakitan dan yang paling penting meningkatkan proses saliran darah. Bukan itu sahaja, F.I.R. sebenarnya akan merangsang dan mempercepatkan peredaran darah di dalam payudara. Meningkatkan peredaran pada setiap peringkat adalah kunci kepada sel-sel sihat.  

F.I.R. mengembangkan saluran darah kecil dan melegakan kesakitan dan mempercepatkan proses saliran darah melalui nodus limpa. F.I.R. juga merangsang perubahan metabolik dalam sel-sel hidup. Ini membantu untuk menghasilkan tenaga untuk proses yang penting dan membantu dengan penghapusan zarah sisa yang dihasilkan daripada proses metabolik. F.I.R. adalah baik untuk tisu payudara dan akan membantu mengurangkan mana-mana bertakung atau pengumpulan cecair limfa di dalam dan di sekeliling sel-sel.

Jadi secara mudahnya, Premium Beautiful boleh mengimbangi kembali hormon dalam badan kita. F.I.R. juga akan mempercepatkan peredaran dalam payudara kita. Jadi, Pengeluaran susu badan akan lebih banyak berbanding normal.

Jadi, untuk para ibu yang sedang menyusu, atau bercadang untuk menyusukan anak mereka, anda sentiasa boleh memakai sambil Beautiful Premium ketika menyusu. senang sahaja cuma tarik cup bra  ke bawah dan sedia untuk menyusu. Susu yang terhasil akan lebih Berkualiti, Sebab proses detoksifikasi dari badan juga akan terjadi apabila kita pakai Premium Beautiful.

Contoh cara mengepam susu semasa memakai Premium BeautifulNo comments:

Post a Comment

Featured Post

TIPS KESIHATAN UNTUK WANITA 30-AN

Dalam kesibukan menyeimbangkan antara tugas pejabat dan tugasan tetap dirumah, wanita selalunya kesuntukkan masa untuk diri sendiri. P...